8,8
392 reviews

Reviews FarmCamps 't OortjeshekReviews FarmCamps 't Oortjeshek

Below you can read what our guests think about this farm (provided they have given permission to publish). The result is based on a score from 1 to 10 when asked: "We enjoyed our FarmCamps farm holiday". The reviews are written in Dutch but you use Google Translate.

9.0
van Wallinga. Aankomst op Monday 22 july 2019 (Week)
"Top, de kinderen hebben genoten dus wij ouders ook."
10.0
De Vries. Aankomst op Monday 22 july 2019 (Week)
"geweldig!"
9.0
van Kampen. Aankomst op Monday 22 july 2019 (Midweek)
"Super!"
10.0
Verdegaal. Aankomst op Monday 22 july 2019 (Midweek)
"erg leuk en ontspannend."
7.0
Vd Berg. Aankomst op Friday 5 july 2019 (Weekend)
"Helaas was ons vijfde verblijf bij een Farmcamps boerderij wat tegengevallen. Als je op stap gaat met kinderen moeten ze wel kunnen spelen."
9.0
Hogenstein. Aankomst op Friday 5 july 2019 (Weekend)
"Erg leuk, leerzaam voor de kinderen en heel ontspannen."
8.0
Elshof. Aankomst op Friday 24 may 2019 (Kort weekend)
""Goed. Tent was erg mooi en groot en voorzien van alle gemakken. Speelmogelijkheden op het veld waren ook goed. Het Sanitairgebouw vonden wij erg tegenvallen. W..." Lees verder
""Goed. Tent was erg mooi en groot en voorzien van alle gemakken. Speelmogelijkheden op het veld waren ook goed. Het Sanitairgebouw vonden wij erg tegenvallen. Wisselvallige douche, vaak geen toiletpapier. Er staat op de site dat er een speelweide is met dieren. Maar die is er niet. De speelweide is de Hooihooi speelschuur. Hierin zitten konijnen en varkentjes, maar kunnen niet geaaid worden. Dat was jammer""
8.0
Baker. Aankomst op Friday 17 may 2019 (Kort weekend)
"Goed maar de hooi hooi schuur was niet echt veilig. De kinderen kunnen, door de slinger op het verkeerde moment te lossen, op de omheining van het kippenhok of ..." Lees verder
"Goed maar de hooi hooi schuur was niet echt veilig. De kinderen kunnen, door de slinger op het verkeerde moment te lossen, op de omheining van het kippenhok of varkenshok vallen. Dit was de 5de Farmcamps boerderij waar we logeerden. Er waren heel weinig producten in het boerderijwinkeltje."
9.0
Hartemink. Aankomst op Friday 17 may 2019 (Kort weekend)
"Geweldig!"
7.0
Dingemanse. Aankomst op Monday 29 april 2019 (Midweek)
"rdelijk"
1 2 3 4 5 6 ... 40