9,1
981 reviews

Reviews FarmCamps Hoeve SonneclaerReviews FarmCamps Hoeve Sonneclaer

Below you can read what our guests think about this farm (provided they have given permission to publish). The result is based on a score from 1 to 10 when asked: "We enjoyed our FarmCamps farm holiday". The reviews are written in Dutch but you use Google Translate.

9.0
Krijger. Aankomst op Friday 2 august 2019 (Weekend)
"Heel leuk!"
8.0
Anoniem. Aankomst op Friday 2 august 2019 (Weekend)
"Op zich prima. Wij zijn met de kinderen en kleinkinderen meegegaan. Wel in een eigen tent. Zelf zullen wij niet snel voor dit verblijf kiezen maar vooral voor d..." Lees verder
"Op zich prima. Wij zijn met de kinderen en kleinkinderen meegegaan. Wel in een eigen tent. Zelf zullen wij niet snel voor dit verblijf kiezen maar vooral voor de kleinkinderen is dit een paradijs"
9.0
van der Wijk. Aankomst op Monday 29 july 2019 (Midweek)
"onwijs leuk en gezellig en veel te doen."
8.0
Niezing. Aankomst op Monday 29 july 2019 (Midweek)
"Heerlijk voor onze meiden."
9.0
Helfferich. Aankomst op Monday 29 july 2019 (Week)
"heel leuk, vriendelijke boer en boerin, veel kinderen"
9.0
van Osch. Aankomst op Monday 29 july 2019 (Week)
"Super! Was eigenlijk te kort."
9.0
Swartenbroekx. Aankomst op Monday 29 july 2019 (Midweek)
"Zeer plezant heel ruim domein veilig voor kleine kinderen met veel speelmogelijkheden - tenten en trailer waren héél goed in orde. Ik heb al vrienden met kinder..." Lees verder
"Zeer plezant heel ruim domein veilig voor kleine kinderen met veel speelmogelijkheden - tenten en trailer waren héél goed in orde. Ik heb al vrienden met kinderen dit aanbeveelt"
8.0
de Bree- De Groot. Aankomst op Monday 29 july 2019 (Week)
"Leuk, wij en de kinderen hebben genoten!"
10.0
Bunthof. Aankomst op Monday 29 july 2019 (Week)
"Heerlijk"
8.0
Stol. Aankomst op Friday 26 july 2019 (Weekend)
"Heel fijn. Hele mooie kleinschalige groene camping, veel speelmogelijkheden."
1 2 3 4 5 6 ... 99