8,9
495 reviews
8.0
Mollers - Van Der Geest. Aankomst op Friday 13 september 2019 (Weekend)
"Het was een prima verblijf, we kregen een opwaardering naar een mooiere tent"
10.0
Mann. Aankomst op Friday 13 september 2019 (Weekend)
"Top!"
9.0
Wieringa. Aankomst op Friday 13 september 2019 (Kort weekend)
"Goed"
10.0
Evers. Aankomst op Friday 30 august 2019 (Weekend)
""Heel leuk! De kinderen hebben genoten en dus ik ook! Lekker naar zee geweest.. En veel geleerd op de boerderij!""
9.0
Romelingh. Aankomst op Monday 26 august 2019 (Midweek)
"Super. Kids hebben genoten. Iedere dag naar de dieren en lekker spelen, ook met andere kindjes. Tenten zijn keurig netjes."
9.0
Heemrood. Aankomst op Monday 26 august 2019 (Midweek)
"heerlijk!"
8.0
van Oosten. Aankomst op Friday 23 august 2019 (Week)
"Onze kinderen hebben genoten van de persoonlijke aandacht van boer Jan en boerin Ella van Five Stars"
8.0
Storm van Leeuwen. Aankomst op Friday 23 august 2019 (Week)
"Zoals verwacht, rustig, relaxt, als in orde, kindjes onder de pannen bij de diertjes en speeltuin"
8.0
Niekerk. Aankomst op Friday 16 august 2019 (2 weken)
"Onze zoon wilde graag logeren bij de boer en daarom zijn wij afgelopen augustus twee weken op vakantie geweest bij boer Jan en boerin Ella. Voor ons een complee..." Lees verder
"Onze zoon wilde graag logeren bij de boer en daarom zijn wij afgelopen augustus twee weken op vakantie geweest bij boer Jan en boerin Ella. Voor ons een compleet nieuwe ervaring. Wij zijn namelijk geen kampeerders, dus wisten niet of het zal bevallen in een tent!! Wij hebben twee weken lang echt genoten en onze kinderen ook, het was een heerlijke vakantie en wij zullen lang nog terug kijken op de leuke tijd daar!!!"
7.0
Quint. Aankomst op Friday 2 august 2019 (Week)
"Goed!"
1 2 3 4 5 6 ... 49