9,4
460 reviews

Reviews FarmCamps De SmulhoeveReviews FarmCamps De Smulhoeve

Below you can read what our guests think about this farm (provided they have given permission to publish). The result is based on a score from 1 to 10 when asked: "We enjoyed our FarmCamps farm holiday". The reviews are written in Dutch but you use Google Translate.

9.0
Voorhaen. Aankomst op Friday 2 august 2019 (Weekend)
"Heel fijne ervaring"
10.0
Nanne. Aankomst op Friday 2 august 2019 (Weekend)
"top!"
10.0
Zandvliet. Aankomst op Monday 29 july 2019 (Week)
"Het was geweldig! We zijn hier twee maal eerder geweest en de gastvrijheid was nog net zo goed als eerder. Karin de boerin had weer een supergoede match gemaakt..." Lees verder
"Het was geweldig! We zijn hier twee maal eerder geweest en de gastvrijheid was nog net zo goed als eerder. Karin de boerin had weer een supergoede match gemaakt tussen de kinderen en hun pony's. Ze is heel betrokken en enthousiast. Een week is dan eigenlijk veel te snel voorbij."
10.0
Versteijnen. Aankomst op Monday 29 july 2019 (Midweek)
"Uitstekend, beter dan gehoopt."
10.0
Witteveen. Aankomst op Monday 29 july 2019 (Midweek)
"Geweldig! Veel vermaak en plezier. Alles netjes"
10.0
Grutters. Aankomst op Friday 26 july 2019 (Week)
"We hebben een super leuk en boeiende vakantie gehad. Mooie tent met genoeg ruimte en genoeg te doen voor de kinderen op het erf."
9.0
Martin. Aankomst op Friday 26 july 2019 (Week)
"We hadden een super fijne week bij Karin. Super leuke tent met alles er op en eraan. Hele dag mochten de kids helpen bij de pony’s. Een leuke boswandeling en en..." Lees verder
"We hadden een super fijne week bij Karin. Super leuke tent met alles er op en eraan. Hele dag mochten de kids helpen bij de pony’s. Een leuke boswandeling en entertainment op het veld. We zijn de boerderij amper af geraakt. De kids hadden de week van hun leven"
9.0
Baumgart. Aankomst op Friday 26 july 2019 (Weekend)
"Heel erg leuk voor de tweede keer!"
8.0
Vermeulen. Aankomst op Friday 26 july 2019 (Weekend)
"Onze eerste keer farmcamps was een reuze meevaller. Voor herhaling vatbaar!"
10.0
Vrijlandt. Aankomst op Friday 26 july 2019 (Week)
"Heerlijk! Onze meiden hebben veel paard gereden en gespeeld en wij hebben lekker boeken gelezen."
1 2 3 4 5 6 ... 46