9,4
525 reviews

Reviews FarmCamps De SmulhoeveReviews FarmCamps De Smulhoeve

Below you can read what our guests think about this farm (provided they have given permission to publish). The result is based on a score from 1 to 10 when asked: "We enjoyed our FarmCamps farm holiday". The reviews are written in Dutch but you can use Google Translate.

9.0
Willemse. Aankomst op Friday 25 october 2019 (Weekend)
"Top"
10.0
Neessen. Aankomst op Friday 25 october 2019 (Kort weekend)
"Het was relax en de kinderen waren lekker aan het spelen"
10.0
van Raemdonck. Aankomst op Friday 25 october 2019 (Kort weekend)
"Schitterend. Genoten van alles."
8.0
Vrind. Aankomst op Monday 21 october 2019 (Midweek)
"Uitstekend"
10.0
van Buchem. Aankomst op Monday 21 october 2019 (Midweek)
"Boven verwachting! Wat een ontzettend fijne herfstvakantie hebben wij op de boerderij gehad. De kinderen hebben non stop buiten gespeeld en genoten volop van de..." Lees verder
"Boven verwachting! Wat een ontzettend fijne herfstvakantie hebben wij op de boerderij gehad. De kinderen hebben non stop buiten gespeeld en genoten volop van de dieren en de kinderen op de camping. Huilend op de achterbank in de auto dat we op de laatste dag wegreden. Pas rond Utrecht waren ze weer aanspreekbaar. Eenmaal thuis gelijk geboekt voor de meivakantie :) Bedankt Karin voor jullie gastvrijheid en gezelligheid!!! Tot volgend jaar!!!Liefs familie van Buchem"
10.0
Leach. Aankomst op Monday 21 october 2019 (Midweek)
"Fantastisch!"
9.0
N. Aankomst op Monday 21 october 2019 (Midweek)
"Wederom geslaagd!"
9.0
van Herrewegen. Aankomst op Monday 21 october 2019 (Midweek)
"Onze midweek op farmcamps boerderij de smulhoeve was heel erg geslaagd. Omdat onze dochter deze week 8 werd hadden we voor haar een verzorgpony gereserveerd. He..." Lees verder
"Onze midweek op farmcamps boerderij de smulhoeve was heel erg geslaagd. Omdat onze dochter deze week 8 werd hadden we voor haar een verzorgpony gereserveerd. Helemaal in haar eigen wereld stond ze t liefst de hele dag lieve Shetlander Knofje te borstelen en vertroetelen. De bosrit vonden we allevier geweldig mooi zo in t avondlicht over de heide. Na die eerste x te paard wilde onze zoon van tien ook n x op n pony rijden. Boerin Karin was altijd bereid om te helpen met t opzadelen en het berijden van de Shetties. Ook t bad met uitzicht op de paarden in de wei was een groot succes. Kortom, we hebben ervan genoten!!!"
10.0
Harmanus. Aankomst op Friday 18 october 2019 (Weekend)
"Zoals gewoonlijk fantastisch! Voor ons alweer de 4e keer en het voelt iedere keer als thuiskomen. Onze kids zijn zo blij als we bij de Smulhoeve zijn!"
10.0
Rotgans. Aankomst op Friday 18 october 2019 (Weekend)
"Geweldig!"
1 2 3 4 5 6 ... 53